fredag 15 maj 2009

The eagle has landed

Så var vi på plats! Än så länge är det fortfarande ganska mycket flyttkaos, men vi gillar det vi ser...! Jämtlandet möter än så länge alla våra förväntningar, såhär två dagar in i äventyret, och vi har bland annat lyckats hitta oss en soffa, soffbord och köksmöbler. Nu är det bara några saker till kvar, och på måndag går turen till Sundsvall och IKEA för att plocka upp skrivbord och sängstomme. Tjohooo! Sen är det bara böckerna kvar... så vi ska se till att få upp lite konsol-hyllor så vi kan ställa upp alla våra älsklingar.

Djuren är glada men möjligen lite förvirrade, de utforskar och C verkar ibland gå bort sig lite på den enorma ytan. Men det ordnar sig, han sätter sig bara och skriker tills antingen någon kommer och hämtar honom, eller ropar så han "hittar" tillbaka till köket. Jeeez.

Bilder kommer snart, har fotat lägenheten men har inte lyckats hitta lådan där minneskortläsaren finns - aAAHAHHFRHGGHGHHH!!!! - men det är bara en tidsfråga.

3 kommentarer:

malin sa...

gumman! skönt med ett livstecken, trodde ett tag att ni försvunnit norrut utan att lämna några spår... *orolig* nu är jag glad igen! saknar dig. härligt att ni har det bra. tusen kramar till dig!

Anna J sa...

Skönt att ni kom fram ordentligt och att ni håller på att installera er. Ser verkligen fram emot att få se lite bilder från Jämtlandet!
Sköt om er!
Kramar

malin sa...

men KOM IGEN DÅÅÅÅÅ :) jag vill ju höra mer om hur du har det... kramkramkram/storasyrran ;)