onsdag 2 januari 2013

Nytt år och skärpning

Kikade just på siffrorna i bloggen för förra året. 29 inlägg på ETT HELT ÅR. Det är ju för ledsamt. Jag funderade kort på att lägga ner den här bloggen och starta en ny (med högre uppdateringsfrekvens), men det kändes synd att kasta bort flera år av tankar och inlägg - och, let's face it - ganska förljuget, då det ännu är ganska oklart om det kommer bli fler inlägg i år. Men ambitionen är helt klart att bräcka förra årets bottennotering.

Just nu sitter jag och tittar på alla småfåglar som pilar förbi utanför fönstret, och samlar ihop tankarna kring årets första att-göra-lista. Det är en del saker som ska avverkas i januari, många av dem roliga, andra lite mer trögstartade.

Alva leker hej vilt på nedervåningen med farmor, upp till mig kommer med jämna mellanrum trillande barnaskratt, följt av springande små fötter. Ljuvligt är det. Hon har under julen upptäckt Pettsson och Findus på film (tidigare bara i bok), och pekar nu varje dag på den släckta tv-skärmen och säger bestämt "Puhhtta!! Dindun!!" Det begriper ju vem som helst vad barnet vill då, eller? Kan även bevekas med ett "Phlää" (äpple).

1 kommentar:

malin sa...

YAY! Anna är tillbaka - gladgladglad - som jag har saknat ditt bloggande vännen <3 puss&kram